Sunday, May 9, 2010

oy, wa geram betul la.

bila buat baik, asyik nak kutuk aku je.asyik nak cari pasal.malas nak layan,so delete facebook orang tu terus lagi bagus kan.kutuk tu berpada-pada ye, hanak ni bukan macam adam.boleh bersabar macam tu hehe. peace !

6 comments:

mimi syamimi said...

hakhak hanak xmau try jadik saba mcm adam ke?

hanakasaari said...

mimi.tak mau la.sebab sangatttttt tak penyabar and sanggaaaaat sensitif.so,xlyk jadi mcm adam hehe.but, i need a saba guy la mimi.ishk2.

rObin@ayuE said...

hehe...sabar cik hanak manusia mmg cam tu...

mimi syamimi said...

uisy2... encik shahmi tu kan penyabar orgnye....
=P

Hasrol Nizam said...

delete je. buat sakit hati hari2 buat apa..
pernah gak delete2 org ni..hehe
erk, tak tgk adamaya..sekian~

hebatmakan said...

tumpang lalu sambil makan biskut jacob, nyum nyum

Post a Comment